Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre’nin Açtığı Ateşle Hayatını Kaybeden Elif Kılıç’ın Cenazesi Defnedildi

    Antalya’da Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre’nin tabancasıyla vurulan Elif Kılıç, yaşamını yitirdi. 32 yaşındaki Kılıç, yakınları tarafından morgdan alınarak Kurşunlu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Olayda Üre, tartışmanın ardından intihar etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Antalya’da Tragedya: Elif Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Antalya’da, Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre’nin silahından çıkan kurşunların hedefi olan 32 yaşındaki pastane çalışanı Elif Kılıç, ailesi tarafından morgdan alınarak son kez defnedilmek üzere uğurlandı.

    Olayın Detayları Açığa Çıktı

    Dün akşam saat 22.30 civarında, Kepez ilçesinin Yeni Mahalle bölgesinde gerçekleşen trajik olayda, Kerim Üre (54) ile Hasan Fırat (30) arasında bir tartışma çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan Elif Kılıç, aniden ateş açılması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kılıç ve Fırat, bütün tıbbi müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Olayın ardından, Üre aracına binerek olay yerinden uzaklaşmış ve bir başka lokasyonda intihar etmişti.

    Cenaze Töreni ve Mezarlık Bilgileri

    Elif Kılıç’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda gerçekleştirilen işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Kılıç’ın, Kurşunlu Mezarlığı’nda son yolculuğuna defnedileceği bilgisi edinildi. Bu trajik olay, bölgede derin bir üzüntü yarattı.

    Son gelişmeleri takip etmek için sitemizi izlemeye devam edin.