Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Doğanşehir’de Yol Açma Çalışmaları Sırasında Göçük Oluştu, İş Makinesi Suya Kapıldı

    Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Yolkoru Mahallesi’nde yol açma çalışmaları sırasında meydana gelen göçük, sulama kanalında çöküntü oluşturdu. Park halindeki bir iş makinesi, bu çöküntü nedeniyle kanala düştü; olayda yaralanan olmadı. İnceleme sürüyor.

    Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Yolkoru Mahallesi'nde yol açma çalışmaları sırasında meydana

    Doğanşehir’de Yol Açma Çalışmaları Sırasında Göçük Oluştu

    Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde gerçekleştirilen yol açma çalışmaları esnasında bir göçük yaşandı. Bu göçük, sulama kanalında suyun taşmasına neden oldu. Olay sırasında park halinde bulunan bir iş makinesi, göçük nedeniyle sulama kanalına düşerek suya kapıldı.

    Yolkoru Mahallesi’nde Olayın Detayları

    Alınan bilgilere göre, Doğanşehir’in Yolkoru Mahallesi’nde, yerel halkın ulaşımını sağlamak amacıyla yürütülen yol açma operasyonu sırasında göçük meydana geldi. Bu çökme, aynı zamanda bölgeden geçen sulama kanalında da bozulmalara yol açtı. Olayda kimse yaralanmazken, park halindeki iş makinesi, göçen bölüm nedeniyle suya düştü. Yetkililer, olayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

    Doğanşehir’de bu tür olayların önlenmesi adına gerekli önlemlerin alınması önem arz ediyor.