Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kadın Muhtarlarla Bir Araya Gelen İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz, Özverili Çalışmaları Takdir Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kadın muhtarlarla bir araya gelerek, onların gayretlerini takdir etti. Buluşmada kadın muhtarların sosyal hizmetlere katkıları vurgulanırken, kadınlara yönelik projelerin önemi de dile getirildi. Kurnaz, güçlü iletişim ile mahalle sorunlarının çözümünde muhtarların rolünü önemsediğini ifade etti.

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kadın muhtarlarla bir araya gelerek,

    Başkan Kurnaz, Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

    Samsun’un İlkadım ilçesi Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kadın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İlkadım Belediyesi’nin kadınların sosyalleşmesine ve danışma hizmetleri almasına olanak tanıyan Hanımeli Konağı’nda düzenlenen buluşmada, muhtarların talepleri ve önerileri dinlendi.

    Başkan Kurnaz, ilçeyle ilgili tüm muhtarlarla güçlü iletişim kurduklarını belirterek, “Kadın muhtarlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak, bu buluşmayı Hanımeli Konağı’nda gerçekleştirmeyi uygun gördük. Mahallelerimizin sorunlarını aktararak çözüme katkıda bulunan muhtarlarımız, bizim gözümüz ve kulağımızdır.” şeklinde konuştu.

    Kadın Muhtarların Rolü Önemli

    Kadın muhtarların özverili çalışmaları sayesinde sosyal alanlarda büyük destek sağlandığını vurgulayan Başkan Kurnaz, “Kadın muhtarlarımız, belediyemizin kadınlara yönelik hizmetlerini tanıtmak ve projelere katılımlarını sağlamak konusunda önemli bir görevi üstleniyorlar.” dedi.

    Ayrıca, 5 Aralık 1934’te Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesiyle elde edilen hakların önemine değinen Kurnaz, “Bu buluşmayı, kadınlarımızın bu haklarını en güzel şekilde temsil eden muhtarlarımızla gerçekleştirmeyi istedik. Her bir muhtarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.