Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sincan’da EGO Otobüsü Şoförüne Saldıran Y.Ö. Gözaltına Alındı

    Ankara’nın Sincan ilçesinde EGO otobüsü şoförüne saldıran Y.Ö. isimli sürücü gözaltına alındı. Olay, yol verme tartışması sonrası yaşandı. Y.Ö., ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ ve ‘tehdit’ suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edilecek. Sürücü belgesine de el konuldu.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Ankara Sincan’da EGO Otobüsü Şoförüne Saldırı Düzenlendi

    Ankara’nın Sincan ilçesinde EGO otobüsü şoförüne yönelik bir saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili olarak bir şahıs gözaltına alındı.

     

    Olay, dün saat 19.37 sıralarında Sincan’daki Menderes Mahallesi Hatipoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafikteki bir tartışmanın ardından otomobil sürücüsü Y.Ö. ile EGO otobüsünün sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etmek üzere harekete geçti.

     

    Otomobil sürücüsü Y.Ö.’nün, aracıyla dışarı çıkarak otobüs şoförüne saldırmaya çalıştığı belirlendi. Gerekli çalışmalar sonucu Y.Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Y.Ö. hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’, ‘tehdit ve hakaret’ suçlamalarıyla işlem başlatıldığı bildirildi. Şu an için adli süreçlerin tamamlanmasının ardından Y.Ö.’nün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ayrıca, Y.Ö.’nün sürücü belgesine de el konuldu.