Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Okul Önlerinde Güvenlik Uygulaması: 321 Şahıs Sorgulandı

    Kayseri’deki polis ekipleri, okul önlerinde güvenliği artırmak amacıyla Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde 321 şüpheliyi sorguladı. İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için benzer uygulamaların süreceğini duyurdu.

    Kayseri’deki polis ekipleri, okul önlerinde güvenliği artırmak amacıyla Melikgazi, Kocasinan

    Kayseri’de Okul Güvenliği İçin Sıkı Denetim

    Kayseri’deki polis ekipleri, okul çevrelerinde güvenliği artırmak amacıyla yoğun bir denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda, eğitim kurumlarının önlerinde yer alan 321 kişi sorgulandı.

    Öğrencilerin Güvenliği İçin Önlemler Alınıyor

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri, Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde öğrencilerin güvenliğini temin etmek ve suç unsurlarını önlemek amacıyla okul giriş ve çıkış saatlerinde uygulama yaptı. Ekipler, okul çevresinde yer alan ve eğitimle ilgisi olmayan şahıslara yönelik denetimlerde 321 kişi ve 43 aracı kontrol etti.

    Huzur Uygulamaları Devam Edecek

    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, güvenli bir eğitim ortamı oluşturmak hedefiyle okul çevrelerinde uygulanan huzur çalışmalarının düzenli bir şekilde süreceği vurgulandı.