Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Midyat’ta 10. kattan düşen kadın yaşamını yitirdi.

    Mardin’in Midyat ilçesinde 30 yaşındaki İrem Caba, 10. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir apartmanda gerçekleşti. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonrası Caba’nın cenazesi hastane morguna kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Midyat’ta Üzücü Bir Olay: 10. Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

    Mardin’in Midyat ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde, trajik bir olay yaşandı.

    30 yaşındaki İrem Caba, bulunduğu apartmanın onuncu katından düşerek hayatını kaybetti. Olay, mahallede meydana gelirken, çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi.

    Sağlık Ekipleri Hızla Olay Yerine Intikal Etti

    İhbarın ardından, sağlık ekipleri ve polis olay mahalline sevk edildi. Ekipler, İrem Caba’nın herhangi bir hayatta kalma belirtisi göstermediğini tespit etti.

    Caba’nın cansız bedeni, adli işlemler için Midyat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Polis Olayı Araştırıyor

    Olayla ilgili olarak yerel polis ekipleri, gerekli incelemeleri başlatmış durumda. Midyat’ta yaşanan bu üzücü olay, çevrede büyük bir üzüntü ile karşılandı.

    Olayın kesin nedenini belirlemek için çalışmalar sürerken, yetkililerden gelecek yeni bilgiler merakla bekleniyor.