Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Avcılar’da Başına Başıboş Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Koyunların Sahipleri Yetkililerden Yardım Talep Ediyor

    Avcılar’da başıboş sokak köpekleri, 82 yaşındaki Mehmet Kaşıkçı’nın koyun sürüsüne saldırarak 10 koyunu telef etti. Çiftçiler, hayvanlarına ve kendilerine yönelik tehlikeden endişe ederek yetkililerden acil müdahale talep ediyor. Ali Rıza Akyol da köpeklerin hayvanlarına büyük zarar verdiğini belirtti.

    Avcılar'da başıboş sokak köpekleri, 82 yaşındaki Mehmet Kaşıkçı'nın koyun sürüsüne

    **Avcılar’da Sokak Köpekleri Koyun Sürüsüne Saldırdı: Çiftçiler Yardım Bekliyor**

    Avcılar’da başıboş sokak köpekleri, hayvanları hedef alarak koyun sürüsüne saldırdı. Yaklaşık 10 koyunun telef olduğu ve birçok hayvanın yaralandığı bu olay, geçtiğimiz günlerde insanlara ve diğer hayvanlara da yapılan saldırılarla gündeme geldi. Hayvancılıkla uğraşan bölge halkı, yaşanan bu durumla ilgili yetkililerin müdahale etmesini talep ediyor.

    **Koyunlara Saldırı Sabah Saatlerinde Gerçekleşti**

    Olay, sabah saatlerinde Avcılar’daki Küçükçekmece gölü ile çevresindeki çiftliklerde meydana geldi. Çok sayıda başıboş köpek, gece saatlerinde bir araya gelerek 82 yaşındaki bir çiftçi olan Mehmet Kaşıkçı’nın koyunlarına saldırdı. Kaşıkçı’nın 26 koyununun olduğu, bunlardan yaklaşık 10’unun telef olduğu, geri kalanlarının da yaralı bir şekilde bulunduğu bildirildi. Sokak köpekleri, daha önce farklı çiftliklere de saldırarak onlarca ördek, tavşan, keçi ve ineği öldürdü. Bölge sakinleri, yalnızca hayvanların değil, kendilerinin de bu saldırılardan zarar gördüğünü dile getirerek yardım çağrısında bulundu.

    **Korku Dolu Anlar Yaşandı**

    Saldırı sonucunda mağdur olan Mehmet Kaşıkçı, “Başıboş köpekler hayvanlara ve insanlara kendilerini tehlikeye atarak saldırıyor. Yetkililer ise duruma sessiz kalıyor. 15 hayvanım zarar gördü, 10 koyunum telef oldu, geri kalanları ise yaralı halde. Korkuyoruz, bu köpekler bir gün bizlere de saldırabilir,” sözleriyle yaşadığı durumu aktardı. Kaşıkçı, yardım talep ederek 82 yaşında olmanın kendisine bir şey yapma imkanı sağlamadığını vurguladı.

    **Çiftçiler Yetkililerden Çözüm Bekliyor**

    Aynı bölgede bulunan diğer bir çiftçi Ali Rıza Akyol da, “Hayvanlarımın hepsini seviyorum, bu sokak köpekleri birkaç gün önce 10-15 tanesi bir araya gelerek saldırdılar. Hayvanlarımızın hepsini telef ettiler. Şu ana kadar keçim ve ördeklerim dahil birçok hayvan kaybettim. Yetkililerin bir an önce bu duruma müdahale etmesini istiyoruz,” diyerek tepkisini açıkladı.

    Bölgede yaşayan çiftçiler, yetkililerden acil önlem alınmasını bekliyor.