Antalya Muratpaşa’da İmzalar Atıldı: Kurumsal İş Birliği Başladı
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Yurdakul arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.
**Resmi Protokolün Önemi**
Belediyede gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Uysal, dernekle olan dayanışmalarını resmi bir anlaşma ile taçlandırmanın önemini vurguladı. Uysal, “Türkiye’de, en köklü ve tarihi mücadeleler veren şehitlerimize, gazilerimize ve onların ailelerine destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlaşmayla beraber, önceden süregelen dayanışmamızı daha sağlam bir hukuki altyapıya oturtuyoruz. Vatanımıza ve ülkemize yaptıkları fedakarlıklar için herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
**Güçlü Dayanışmanın Yeni Aşaması**
Dernek Başkanı Mehmet Yurdakul ise, 110 yıllık köklü geçmişe sahip derneklerinin Muratpaşa Belediyesi’nden aldığı destekleri hatırlattı. Yurdakul, “Bu süreçte başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve belediye personeline şehit aileleri ve gazilerimize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Bugün bu iş birliğini resmi bir çerçeveye kavuşturuyoruz” açıklamasında bulundu.
İmzalanan protokol, Muratpaşa’daki gaziler ve şehit aileleri için yeni bir sayfa açarken, yerel yönetim ile dernek arasında süregelen iş birliğinin de daha da güçlenmesini sağlayacak.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 15. BAĞ BAHÇE, ÇİÇEK KONFERANSINDA KONUŞAN YÜKSEK ŞEHİR PLANCISI SERKAN YILMAZ, DOĞAL KAYNAKLARA ERİŞİMİ OLMAYAN ŞEHİRLERİN GELECEKTE; SU, GIDA VE ENERJİ BAKIMINDAN KIRILGAN BİR YAPIYA BÜRÜNECEĞİNİ SÖYLEDİ.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 15. BAĞ BAHÇE, ÇİÇEK KONFERANSINDA KONUŞAN YÜKSEK ŞEHİR PLANCISI SERKAN YILMAZ, DOĞAL KAYNAKLARA ERİŞİMİ OLMAYAN ŞEHİRLERİN GELECEKTE; SU, GIDA VE ENERJİ BAKIMINDAN KIRILGAN BİR YAPIYA BÜRÜNECEĞİNİ SÖYLEDİ.



