Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da düzenlenen operasyonda 8 kaçak göçmen yakalandı, sürücüler gözaltına alındı.

    Bursa’da düzenlenen operasyonda, yasa dışı yolla Türkiye’ye giriş yapan 8 göçmen yakalandı. Söz konusu şahıslar, organizatörlerle anlaşarak İstanbul’dan İzmir’e taşınıyordu. Sürücüler gözaltına alındı, operasyonların devam edeceği bildirildi.

    Bursa'da düzenlenen operasyonda, yasa dışı yolla Türkiye'ye giriş yapan 8

    Bursa’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 8 Yabancı Uyruklu Yakalandı

    Bursa’da, polis ekipleri göçmen kaçakçılığına karşı gerçekleştirdiği büyük bir operasyonda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giren 8 yabancı uyruklu kişiyi taşıyan araçları, Kuzey Marmara Otoyolu ve Bursa-İzmir Otobanı kuzey gişelerinde durdurdu. Yakalanan kişiler arasında kimliksiz olanlar, vize ihlali yapanlar ile farklı illerde kayıtları bulunan bireyler de yer alıyordu.

    Yakalanan Göçmenler İl Göç İdaresi’ne Teslim Edildi

    Operasyon sonrası muhafaza altına alınan 8 yabancı uyruklu, gerekli işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis ekiplerinin yürüttüğü detaylı araştırmalar, bu göçmenlerin kişi başı 10 bin lira ve 200 dolar karşılığında organizatörlere anlaşarak İstanbul’dan İzmir’e taşındıklarını ortaya çıkardı. Edinilen bilgilere göre, kaçak göçmenlerin İzmir üzerinden deniz yoluyla Yunanistan’a, oradan da Avrupa’nın farklı ülkelerine geçmeyi planladığı saptandı.

    Sürücüler Gözaltına Alındı

    Göçmenleri taşıdığı belirlenen sürücüler, olay sonrası gözaltına alınırken, bu kişiler hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet birimleri, bölgedeki denetim ve operasyonların artarak devam edeceğini bildirdi. Bu tür operasyonlar, göçmen kaçakçılığının önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.