Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Trekking Etkinlikleri Devam Ediyor; Mastaura Antik Kenti Doğaseverlerin İlgi Odağı Oldu

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, doğa tutkunları için trekking etkinliklerine devam ediyor. Son etkinlik, Nazilli’deki Mastaura Antik Kenti’nde yapıldı. Katılımcılar, 8,5 kilometrelik parkurda bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetti. Etkinliğe katılanlar, Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, doğa tutkunları için trekking etkinliklerine devam ediyor.

    Trekking Etkinlikleri Aydın’da Devam Ediyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği trekking etkinlikleri, doğa tutkunları ve spor severler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

    Katılımcılar, Aydın’ın benzersiz doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini keşfetme fırsatı buluyor.

    Yeni Durak: Mastaura Antik Kenti

    Son düzenlenen yürüyüş, Nazilli ilçesindeki Mastaura Antik Kenti’ni kapsadı. 8,5 kilometre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilen arkeoloji ve kültür yürüyüşü, pek çok kişinin katılımıyla renklendi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uzman ekipleri, yürüyüş boyunca katılımcılara bölge hakkında çeşitli bilgiler sunarak etkinliğe katkıda bulundu.

    Katılımcılar Memnuniyetlerini İfade Etti

    Etkinliğe katılan doğaseverler ve sporcular, bu keyifli deneyimi unutulmaz bulduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.