Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği U18 Takımları, 1-1 Beraberlik ile Puanları Paylaştı

    Kocaeli U18 Ligi C grubunda Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği SK karşı karşıya geldi. Maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Körfez 20. dakikada Oğuzhan Taha Uzun’un golüyle öne geçti. Başiskele ise 60. dakikada eşitliği sağladı. İki takım da 7 puanla 3. hafta sonunda yerlerini korudu.

    Kocaeli U18 Ligi C grubunda Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği

    Amatör Futbol U18 Ligi’nde Beraberlik Mücadelesi

    Kocaeli Amatör Futbol U18 Ligi C grubunda, semtin iki takımı Başiskele Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği SK U18 ekipleri, Başiskele Binbaşı Kulaksız Stadı’nda karşı karşıya geldi. Bu keyifli müsabaka, her iki takımın da etkin performansıyla 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

    Maçın Özeti: İki Gol, Bir Kırmızı Kart

    Mücadelede ilk gol, 20. dakikada Körfez Gençlerbirliği’nin oyuncusu Oğuzhan Taha Uzun’dan geldi ve takımını 0-1 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı ve iki takım soyunma odasına gitti. Ancak ikinci devrede Başiskele Belediyespor, 60. dakikada bir gol atarak eşitliği sağladı ve skoru 1-1 yaptı. Maç esnasında, 65. dakikada Körfez Gençlerbirliği ekibinden Hüseyin Batu Gökdağ, kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

    Ligin Durumu ve Gelecek Maçlar

    Bu sonuçla birlikte her iki takım, ligdeki üçüncü haftayı 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile geride bıraktı ve 7’şer puana ulaşmış oldu. Önümüzdeki hafta Körfez Gençlerbirliği, kendi sahasında İzmit Kireçocakları Spor Kulübü ile karşılaşarak ligdeki mücadelelerine devam edecek.