Yeni Başhekimden Poliklinik Sekreterlerine Önemli Mesajlar
Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi Doç. Dr. Hicabi Sezgin, hastanedeki poliklinik sekreterleriyle bir araya geldi.
Toplantıda personeline hitap eden Başhekim Sezgin, “Unutmayın ki hastalarımız hastaneye girdikleri andan itibaren, ilk olarak sizlerle karşılaşıyor. Onların kaygılarını paylaşmak, güler yüzle ve anlayışla yaklaşmak tedavi süreçlerinin başlangıcında büyük bir önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.
Hizmet kalitesini yükselterek hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Sezgin, “Her bir çalışanımız, hastalarımıza gösterdiği empati ve sabır ile onların iyileşme yolculuklarında onlara destek olacaktır” şeklinde konuştu.
HİZMET KALİTESİNİ DAHA İLERİYE TAŞIYARAK HASTA MEMNUNİYETİNİ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAYI AMAÇLADIKLARINI VURGULAYAN SEZGİN, “HER BİR ÇALIŞANIMIZIN HASTALARIMIZA GÖSTERDİĞİ EMPATİ VE SABIR, ŞİFA YOLCULUĞUNDA ONLARA GÜÇ VERECEKTİR” DİYE KONUŞTU.
AKSA ENERJİ, TÜRKİYE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMA STANDARTLARI’YLA (TSRS) UYUMLU İLK SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORUNU YAYIMLADI.