Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çankırı’da 4 Çocuk Annesi Kadın, 6 Yıldır Tuz Satarak Aile Ekonomisine Destek Oluyor

    Çankırı’da yaşayan 56 yaşındaki Fatma Şahin, 4 çocuk annesi olarak 6 yıldır yol kenarındaki dükkânda tuz satarak aile bütçesine katkı sağlıyor. Çankırı’nın şifalı tuzunu tanıtan Şahin, işini severek yaptığını belirterek, kazanımlarını çocuklarıyla paylaştığını söyledi.

    Çankırı'da yaşayan 56 yaşındaki Fatma Şahin, 4 çocuk annesi olarak

    Çankırı’da Tuz Satarak Aile Geçindiriyor

    Çankırı’da yaşayan 56 yaşındaki Fatma Şahin, dört çocuk annesi olarak 6 yıldır Çankırı-Ankara kara yolunun kenarındaki dükkanında tuz satarak aile bütçesine katkıda bulunuyor.

    Fatma Şahin, dükkanında hem yerel hem de dışarıdan gelen ziyaretçilere Çankırı’nın meşhur tuzunu tanıtarak satış gerçekleştiriyor. Bu süreçte, özellikle astım gibi hastalıklara iyi gelen tuzun faydalarını titizlikle anlatan Şahin, işine olan tutkusunu da dile getiriyor.

    “Kazancımla Evimin Giderlerini Karşılıyorum”

    Fatma Şahin, kazandığı parayla ailesinin ihtiyaçlarını karşıladığını ifade ederek, “14 torunum var. İşimin zorlukları elbette mevcut. Ağır tuz paketlerini kaldırmak zorlayıcı olabiliyor, ancak bu işten aldığım haz her şeye değiyor. Çankırı’nın tuzu, yerin 150 metre altından çıkarılıyor ve birçok hastalığa şifa sunuyor. Bu kazançla evimin giderlerini karşılayabiliyor, faturalarımı ödüyorum ve ihtiyaçlarımı yönetebiliyorum. Biriktirme gibi bir durumum yok; her şeyimizi çocuklarımla paylaşıyorum.” şeklinde konuştu.

    Şahin, aynı zamanda tuzun faydalarını anlatmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiklerini belirtti. “İran tuzlarının bazı yerlerde Çankırı tuzu olarak satılması yanıltıcı. Şifalı olan tek tuz, Çankırı tuzudur. Ben de bunu satıyorum ve müşterilerime faydalarını detaylı bir şekilde aktarıyorum. Kendim de bu tuzu deniyorum ki, tavsiye ederken güvenilir olayım. Kadın bir işletmeci olarak halkın takdirini alıyorum. Türkiye’nin her köşesinden, hatta Almanya’dan dahi arkadaşlarım ve müşterilerim var. Bu işe ne kadar gücüm yeterse devam edeceğim.” diyerek sözlerini tamamladı.