Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Acıgöl’de Yol Çalışması Sonrası Bordür Taşları Kazalara Davetiye Çıkardı

    Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde, Aksaray Caddesi’ndeki yol çalışmaları sonrasında yerleştirilen boyasız bordür taşları, sürücüler için risk oluşturdu. Gece görüş zorluğu nedeniyle kazalar artarken, görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

    Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, Aksaray Caddesi'ndeki yol çalışmaları sonrasında yerleştirilen boyasız

    Acıgöl’deki Yol Çalışmaları Kazalara Neden Oluyor

    Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde gerçekleştirilen yol çalışmaları sonrasında meydana gelen kazalar, sürücülerin dikkatini çekiyor. Aksaray Caddesi’nde yer alan refüjün ortasına yerleştirilen bordür taşları, özellikle geceleri görünmez hale gelerek kazalara yol açtı.

    Bordürlerin Boya Eksikliği Tehlike Oluşturuyor

    Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve yenileme işlemleri, ne yazık ki sürücüler için bir sorun haline geldi. Orta refüje konulan taşların boyanmamış olması, sürücülerin bu taşları yol devammış gibi algılamasına sebep oluyor. Bu durum, özellikle gece saatlerinde kaza riskini artırıyor.

    Güvenlik Kameralarında Kazaların Anbean Görüntüleri

    Kazaların yaşandığı anlar, çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sürücüler, bordürlerin görünümünden dolayı yanlış değerlendirmeler yaparak yaralanmalara ve maddi hasara neden oluyor. Yetkililerin bu duruma acil bir çözüm bulması bekleniyor.