Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum’da Valiliği Ziyaret Etti

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde Erzurum’u ziyaret etti. Valilikte çiçeklerle karşılanan Bakan, Vali Mustafa Çiftçi ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. Ziyarette büyükşehir belediye başkanı ve milletvekilleri de yer aldı.

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde Erzurum'u ziyaret

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Erzurum’da

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak üzere Erzurum’a geldi.

    Valiliği Ziyaret Etti

    Bakan Yerlikaya, ilk durağı olarak Erzurum Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik binası önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Yerlikaya, ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ziyaretin devamında, Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyetle Valilik Makamı’na geçti.

    Ziyarette, Bakan Yerlikaya’ya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat ve Mehmet Emin Öz, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da eşlik etti.