Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce AFAD Müdürü Ali Kartal Zonguldak’a Atandı, Yerine Ahmet Güngör Geldi

    Düzce’de uzun süre görev yapan AFAD Müdürü Ali Kartal, Zonguldak il müdürlüğüne atanırken, onun yerine Zonguldak’tan Ahmet Güngör getirildi. Değişim, iki ilin afet yönetiminde yeni bir dönemi başlattı.

    Düzce'de uzun süre görev yapan AFAD Müdürü Ali Kartal, Zonguldak

    DÜZCE (İHA) – Düzce’de uzun yıllar boyunca aralıksız olarak hizmet veren AFAD Müdürü Ali Kartal, Zonguldak il müdürlüğüne atandı. Kartal’ın yerine ise Zonguldak AFAD Müdürü Ahmet Güngör getirildi.

    Düzce ve Zonguldak’ta AFAD Müdürü Değişikliği

    Düzce’de AFAD müdürlüğü pozisyonunda önemli bir değişim gerçekleşti. Uzun yıllardır Düzce’de görev yaparak birçok afette önemli roller üstlenen Ali Kartal, Zonguldak’a müdür olarak atanmış durumda. Bu değişiklikle birlikte, Kartal’dan boşalan koltuğa Zonguldak AFAD Müdürü Ahmet Güngör atandı ve görevine başladı.

    Bu atama, hem Düzce hem de Zonguldak için yeni bir dönemin habercisi olarak değerlendiriliyor. Ülkedeki afet yönetimi süreçlerinin daha etkin hale gelmesi adına yeni liderlerin katkıları bekleniyor.