Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tomarza’da Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü Düzenlendi

    Tomarza’da gerçekleştirilen ‘Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü’ne Kaymakam Mine Kurt ve Belediye Başkanı Osman Koç’un yanı sıra birçok öğrenci katıldı. Yürüyüş, gençlerin sağlıklı yaşam konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla düzenlendi ve eğlenceli etkinliklerle desteklendi.

    Tomarza'da gerçekleştirilen 'Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü'ne Kaymakam Mine Kurt ve Belediye

    Tomarza’da ‘Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü’ Düzenlendi

    Tomarza Kaymakamlığı ve Tomarza Belediyesi işbirliğiyle bir ‘Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

    İlçede bulunan Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Kaymakam Mine Kurt, Belediye Başkanı Osman Koç, çeşitli kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve yoğun katılımla birçok öğrenciyle başladı. Katılımcılar, “Sporla bağımlılığa dur de”, “Bağımlı değil sporcuyuz” ve “Sağlam kafa, sağlam vücut” sloganlarının yer aldığı pankartlarla yürüyüş boyunca farkındalık oluşturdu. Yürüyüş rotası, ilçe çarşısından geçerek Tomarza Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

    Kaymakam Mine Kurt’tan Destek Mesajı

    Etkinlikte bir konuşma yapan Kaymakam Mine Kurt, “Bu yıl belediye meclisimiz bağımlılıkla mücadele yılı olarak ilan edildi. Bu karardan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Sporla büyümüş bir Türk genci olarak, Tomarzalı gençlerin bağımlılıkla mücadelesine şahsen tanıklık etmek beni oldukça sevindirdi. Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyor, hepsine iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

    Etkinlik süresince Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından kurulan oyun parkurlarında çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.