Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İstanbul Ümraniye’de Peş Peşe Hırsızlık Yapan B.S. ve K.K. Yakalandı

    İstanbul Ümraniye’de peş peşe hırsızlık yapan B.S. (27) ve K.K. (19) polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin 500 bin TL değerinde ayakkabı, pirinç ve yağ çaldığı tespit edildi. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheliler, adli işlemler için mahkemeye sevk edildi.

    İstanbul Ümraniye'de peş peşe hırsızlık yapan B.S. (27) ve K.K.

    İstanbul’da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

    İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, farklı tarihlerde gerçekleştirilen hırsızlık vakalarına karıştığı tespit edilen şüpheliler, polis ekiplerince yakalandı. Ele geçirilen malzemelerin toplam değeri 500 bin TL’yi bulurken, hırsızlık detayları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

    Olayın Detayları

    Hırsızlık olayları, 4 Ağustos tarihinde Ümraniye’nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde meydana geldi. Burada park halindeki bir araçtan 135 bin TL değerinde 5 koli ayakkabı çalındı. Takip eden 8 Ağustos’ta Yukarı Dudullu Mahallesi’nde bir iş yerinden ise yaklaşık 300 bin TL değerinde sarı pirinç, metal çubuk ve talaş çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, olayların ardından hızlı bir şekilde soruşturma başlattı. Ekipler, daha önceki hırsızlık olaylarından tanıdık isimlerin izini sürmeye başladı.

    Suçüstü Yakalama Operasyonu

    Asayiş Şube ekipleri, tanımladıkları şüphelilerin, kullandıkları beyaz renkli bir araçla Çekmeköy’de dolaştığını tespit etti. 11 Ağustos tarihinde Esenşehir Mahallesi’nde yapılan baskında, şüpheliler, bir tırdan 80 bin TL değerinde Ayçiçek yağlarını çaldıktan hemen sonra beyaz araçlarıyla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şahısların kimlikleri tespit edildi; 27 yaşındaki B.S. ve 19 yaşındaki K.K. emniyete getirildi. Sorgulama sırasında B.S.’nin 16, K.K.’nın ise 4 adet suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

    Adliyeye Sevk Süreci

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Açıklamada, “Diğer şüpheli şahısların tespiti ve yakalanması adına çalışmalarımız sürmektedir” ifadelerine yer verildi.

    Şahsların hırsızlık anları, park halindeki tırın güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiş durumda. Olayın gelişmeleri merakla takip ediliyor.