Denizli’de Kaçak Alkol Operasyonu: 3 Gözaltı
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen bir operasyon sonucu 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin bulundukları adreslerde yapılan detaylı incelemelerde, toplamda 2,240 litre etil alkol ele geçirildi.
Kaçakçılıkla Mücadele Kapsamında Operasyon
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçak ve sahte alkollü içki üretimi ile satışını önlemek amacıyla kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çerçevede, belirlenen 3 şüphelinin ikametlerine yapılan baskında, yüzlerce litrelik kaçak alkol maddeye ulaşıldı.
Gözaltına alınan 3 zanlı hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla yasal işlem başlatıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirileceği ve kaçak alkol üretiminin önlenmesine yönelik adımların hız kesmeden devam edeceği belirtildi.
BATMAN-HASANKEYF KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA ÜÇ ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ.
BATMAN-HASANKEYF KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA ÜÇ ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ.