Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Temsilen “Gönüllüler Koalisyonu” Toplantısına Katılacak

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen “Gönüllüler Koalisyonu” çevrimiçi liderler toplantısında yer alacak. Toplantıda Rusya-Ukrayna barış müzakerelerinin güncel durumu ele alınacak. Koalisyon, Avrupa ve dünya genelinden önemli ülkeleri kapsamaktadır.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Gönüllüler Koalisyonu Toplantısı İçin Hazırlıklar Sürüyor

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bugün yapılacak olan “Gönüllüler Koalisyonu” çevrimiçi liderler toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil edecek.

    Barış Müzakereleri Konuşulacak

    Bu önemli toplantı, 18 Ağustos’ta ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski arasında Beyaz Saray’da gerçekleştirilen görüşmeden sonra gerçekleşecek. Toplantıda, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış müzakerelerinde gelinen noktaların ele alınması planlanıyor. Gönüllüler Koalisyonu, Avrupa’nın başlıca ülkeleri ile birlikte, Avrupa Birliği (AB) ve NATO temsilcilerini, ayrıca Japonya, Avustralya ve Kanada gibi Avrupa dışı ülkeleri de kapsayan geniş bir katılımcı yelpazesine sahip.

    Bu bağlamda Yılmaz’ın katılımının, uluslararası diplomasi açısından büyük önem taşıdığı vurgulanıyor.