Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Büyükçekmece’de 17 Milyon Liralık Ferrari ile Kaza Yapan Usta Hakan Yılmaz: “Müşterimizi Mağdur Etmeyeceğiz”

    İstanbul Büyükçekmece’de Hakan Yılmaz, 17 milyon liralık Ferrari’yi test sürüşü sırasında kaygan zemin nedeniyle kaza yaptı. Aracın kaskosu yok, ancak müşteri mağdur edilmeyecek. Yılmaz, testin olağan olduğunu vurguladı ve sosyal medyadaki eleştiriler hakkında bilgi kirliliği olduğunu belirtti.

    İstanbul Büyükçekmece'de Hakan Yılmaz, 17 milyon liralık Ferrari'yi test sürüşü

    Büyükçekmece’de Ferrari Kazası: Usta Hakan Yılmaz Açıklamalarda Bulundu

    İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde 17 milyon lira değerindeki Ferrari marka aracıyla kaza yapan usta Hakan Yılmaz, olayın detayları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, “Rüzgar sesini duymamız üzerine ayar yapmak için teste çıktık, müşterimizin mağduriyetini gidermek için gereken adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

    Kaza Anı ve Sonrası

    Dün saat 15.30 sularında meydana gelen kaza, E-5 üzerinde gerçekleşti. Müşterisinin Ferrari aracını test sürüşüne götüren Hakan Yılmaz, kaygan zemin nedeniyle kontrolü kaybetti ve köprü ayağına çarpması sonucunda aracın durumu ciddi şekilde hasar gördü. Usta Yılmaz, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda, “Araç, alt difüzyon düşmesi ve rüzgar sesi şikayetleriyle bize ulaştı. Müşterimizin difüzyon montajını tamamladıktan sonra test sürüşüne çıkmamız zorunluydu. Çünkü bu tür araçlarda pencere çerçevesi bulunmuyor. Rüzgar sesine göre ayarlama yapmak gerekiyordu. Test sürüşünde, bir dönüş esnasında normalde 80 kilometre hızla gitmemiz gerekirken aniden gaza bastık ve bir kayganlık nedeniyle hakimiyetimizi kaybettik. Ne yazık ki üst geçit direğine çarptık. Müşterimizi mağdur etmeyeceğiz, aracın kaskosu yok fakat bunun maliyeti bizim tarafımızdan karşılanacak. Çok şükür can kaybı ya da yaralanma yok” şeklinde konuştu.

    Sosyal Medya Yorumlarına Tepki

    Kazanın ardından sosyal medyada kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar yazan kullanıcıların eleştirilerine de değinen Yılmaz, “Sosyal medya platformlarında çok sayıda bilgi karmaşası mevcut. Bizler için teste çıkmak rutin bir işlemdir. Üst sınıf araçlarla çalıştığımız için müşterilerimizin talepleri doğrultusunda test sürüşleri yapıyorduk. Test sürecinin ardından onarım aşamasına geçiyoruz” dedi.

    Bu açıklamalar, büyük bir maddi kayba neden olan kazanın ardından Hakan Yılmaz’ın sorumluluk alma niyetini ve müşteri memnuniyetine odaklandığını gösteriyor.