Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ünye’de Sınıfta Fenalaşan Öğrenci Suat Ermiş, Son Yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı

    Ordu’nun Ünye ilçesinde baygınlık geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Suat Ermiş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Suat’ın cenazesi gözyaşları eşliğinde törenle defnedildi. Ailesinin, 10 yıl önce kalp krizinden 6 yaşında kaybettikleri bir başka evlatları olduğu öğrenildi.

    Ordu'nun Ünye ilçesinde baygınlık geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki

    # Ünye’de 11 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti

    Ordu’nun Ünye ilçesinde, 6. sınıf öğrencisi Suat Ermiş, sınıfta baygınlık geçirmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Küçük yaşta hayatını kaybeden çocuğun, ağabeyinin de yaklaşık on yıl önce kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

    ## Olayın Ayrıntıları

    Dün Ünye İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşanan olayda, 11 yaşındaki Suat, ders sonrasında çantasını almak üzere sınıfına gitti. O sırada ansızın yere düşerek bayıldı. Okuldaki babası ve öğretmenleri, hemen müdahale ederek bilincini kaybeden çocuğun kalp durmasının farkına vardı. Öğretmenler, zaman kaybetmeden Suat’a kalp masajı uyguladı. Sağlık ekipleri olay yerine gelir gelmez ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından küçük öğrenci Ünye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede doktorlar, kalbi duran Suat’ı hayata döndürmek için yaklaşık bir saat boyunca çaba gösterdi, ancak tüm müdahaleler ne yazık ki sonuç vermedi.

    ## Cenaze Töreni Gözyaşlarıyla Gerçekleşti

    Suat Ermiş’in cenazesi, Çınarlık Mahallesi’ndeki evlerinin önünde helallik alındıktan sonra Tekkiraz Mahallesi’ndeki Düzçiftlik Camisi’ne götürüldü. Cenaze namazı öncesinde tabutun üzerine gömleği konuldu. Anne Semiha Ermiş, tabuta sarılarak büyük bir acı içinde gözyaşlarına boğuldu. Cuma namazının ardından Ünye Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırılan cenaze namazının akabinde Suat, son yolculuğuna uğurlandı.

    ## Aile Acılarını Yeniden Yaşadı

    Cenaze törenine, Suat’ın öğretmenleri ve arkadaşları da katıldı. Anne Semiha ve baba Fuat Ermiş, başka bir acıyı da yıllar önce yaşamış; henüz 6 yaşındaki ilk çocuklarını geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmişlerdi. Ailenin, geride bir kız çocuklarının daha olduğu bilgileri edinildi.

    Bu trajik olay, hem ailenin hem de eğitim camiasının yüreklerini dağladı.