Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce Belediyesi’nin Özel Çalışanları, Voleybol Takımı ile Eğlenceli Antrenmana Katıldı

    Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe çalışanları, Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı’nın antrenmanına katılarak sporculara moral verdi. Takım Kaptanı Alperen Aydın, “Günümüzü mutluluğa çevirdiler” derken, özel bireyler de antrenmandan duydukları memnuniyeti ifade etti.

    Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe çalışanları, Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol

    DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi’ne bağlı Kusursuz Kafe’nin özel çalışanları, Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı’nın antrenmanına katılarak sporculara moral desteği sağladı. Özel bireyler, Konuralp Beyleri takımıyla oynadıkları maçta eğlenceli dakikalar geçirdi.

    Özel Bireylerden Moral Desteği

    Kusursuz Kafe, Düzce Belediyesi’nın bünyesinde hizmet veren bir sosyal işletme olarak, spor aktivitelerine katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı’nın Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nde gerçekleştirdiği antrenmana katılım gösterdikleri öğrenildi.

    Takım Antrenmanına Katılım

    Özel bireyler, öncelikle antrenmanı tribünden izledi. Takım Kaptanı Alperen Aydın’ın voleybol topunu tribüne atmasının ardından, sahaya inerek antrenmana dahil oldular. Antrenmanın ardından Konuralp Beyleri ile karışık takımlar oluşturarak özel bir maç yaptılar. Sporcular, bu eğlenceli anlarla güne keyif kattı.

    Maç Sonrası Açıklamalar

    Maç sonrasında Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı Kaptanı Alperen Aydın, “Bu etkinliği çok beğendik. Keyifli bir gün geçirdik. Onlar bizim gibi birer birey. Bizim için destek, onlar içinse moral oldu. Burada oldukları için teşekkür ederiz; bu günümüzü mutluluğa dönüştürdü. Birlikte her engeli aşabileceğimize inanıyoruz,” diye konuştu.

    Özel bireyler de antrenman sonrası duydukları mutluluğu ifade eti; “Gerçekten çok heyecanlıyız ve eğlenceli bir gün geçirdik. Takımımıza teşekkür eder, başarılar dileriz,” şeklinde duygularını aktardı.