Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Memurların İş Bırakma Eylemi Tren Seferlerini İptal Ettirdi, Yolcular Mağdur Kaldı

    Aydın’da memurların iş bırakma eylemi tren seferlerinin iptal olmasına neden oldu. Bilet almak için gare gelen vatandaşlar geri döndü. İkram Polat, İzmir’in Torbalı ilçesine gitmek isterken mağdur olduğunu belirtti. TCDD, iptallere ilişkin açıklama yaptı.

    Aydın'da memurların iş bırakma eylemi tren seferlerinin iptal olmasına neden

    Memurların İş Bırakma Eylemi Tren Seferlerini Durma Noktasına Getirdi

    Bugün ülke genelinde kamu çalışanları tarafından gerçekleştirilen iş bırakma eylemi Aydın’da tren seferlerinin iptal edilmesine neden oldu. Maaş ve sosyal haklar gibi konularda yapılan 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin yetersiz bulunması, memurların bu eylemi gerçekleştirmesine sebep oldu.

    Tren garı, gelen yolcular için kapılarını kapattı. Aydın’dan İzmir ve Denizli istikametine sefer yapan trenlerin iptal edilmesi, bilet almak isteyen vatandaşların hayal kırıklığına uğramasına yol açtı.

    Gar Boş Kalırken Yolcular Zor Durumda Kaldı

    Tren garı her zamanki yoğunluğundan uzak bir görüntü sergilerken, gar personeli de boş kalan platformlarda temizlik yaparak zaman geçirdi. Aydın’dan İzmir’in Torbalı ilçesine gitmek isteyen İkram Polat, “Bilet bulamadım. Trenler iptal olmuş durumda. Ne yapacağımı bilmiyorum, burada beklemek zorundayım,” ifadeleriyle durumu özetledi.

    TCDD’den yapılan resmi açıklamada, “18 Ağustos 2025 tarihinde, ülke genelinde kamu memurları tarafından yapılan bir günlük iş bırakma eylemi nedeniyle ana hat ve bölgesel tren seferlerimizde iptaller ve gecikmeler yaşanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz,” denildi.