Pendik’te Muhtarlık Önünde Kavga: Sigortalı Kadın Belge Alamadı
Pendik’te, muhtarlığa “fakirlik belgesi” almak için giden bir kadın, sigortalı çalıştığı gerekçesiyle muhtar tarafından talebi reddedildi. Bu durum, bir anda gerginliğe yol açarak, yaşanan kavgayı beraberinde getirdi. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 24 Kasım sabahı Yenişehir Mahalle Muhtarlığı’nda yaşandı. İddilere göre, bir kadın, muhtarlıktan “fakirlik belgesi” almak için başvuruda bulundu. Muhtar, kadının sistemde sigortalı olarak kaydedildiğini belirterek, belgenin verilemeyeceğini ifade etti. Bu yanıt karşısında öfkelenen kadın, muhtara saldırdı. Muhtar da kadına karşılık verince, iki taraf arasında kargaşa yaşandı. Etraftaki vatandaşlar, çıkan kavga nedeniyle tarafları güçlükle ayırdı.
Olayın ardından, her iki taraf birbirinden şikayetçi oldu ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, durumu kontrol altına alarak olaya müdahale etti. Bu karışıklık, mahalledeki sakinler arasında endişeye neden oldu.
LÜLEBURGAZ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK PERSONELİNCE, İHRACAT FAALİYETLERİ GÖSTEREN İŞLETMELERDE 5996 SAYILI KANUN ÇERÇEVESİNDE DÜZENLİ OLARAK TEKNİK KONTROLLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.



