**Kayseri’de FETÖ Üyesi Yakalandı**
Kayseri ilinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, FETÖ terör örgütü üyeliğinden aranmakta olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ele geçirildi.
FETÖ Üyeliği Sebebiyle Aranan Şahıs
Kayseri İl Jandarma Komutanlığına bağlı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ile Melikgazi Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, Van İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan S.B. isimli kişi, Esenyurt Mahallesi’nde kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına Alındı
Ele geçirilen şahıs, gözaltına alınarak gerekli işlemler için karakola götürüldü. Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonları, bölgedeki güvenliğin sağlanması açısından büyük önem taşıyor.


