Osmaniye’de Yankesicilik Operasyonu: 5 Kişi Yakalandı
Osmaniye’de Salı Pazarı’nda iki vatandaşın cep telefonlarının yankesicilik yöntemiyle çalınması üzerine, güvenlik güçleri hızlı bir operasyon gerçekleştirdi. Olayı araştıran Osmaniye Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, durumu ciddiyetle ele alarak kapsamlı bir takip başlattı.
Çalıntı Telefonlar Sahiplerine İade Edildi
Yapılan incelemelerin ardından olaya karıştığı belirlenen beş kişi, gizli bölmeli araçlarıyla birlikte güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin kullandığı aracın gizli bölmesinde, çalınan cep telefonları tespit edildi ve bu telefonlar sahiplerine teslim edildi.
Suç Kayıtları Ortaya Çıktı
Gözaltına alınan şüphelilerin geçmişte de yankesicilik ve hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydının olduğu belirlendi. M.O. isimli şüphelinin 2 yankesicilik, 2 hırsızlık dahil toplamda 10 suç kaydı bulunurken; S.Y. için bu rakam 5, M.O. için ise 21 oldu. Y.O. ve A.G.’nin de ikisi için 2 yankesicilik kaydı olduğu tespit edildi.
Elde edilen bulgular sonrası adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Osmaniye’deki yankesicilik olaylarının önlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
OSMANİYE’DE PAZARDA YANKESİCİLİK YAPAN 5 ŞÜPHELİ GİZLİ BÖLMELİ ARAÇLA YAKALANDI
OSMANİYE’DE PAZARDA YANKESİCİLİK YAPAN 5 ŞÜPHELİ GİZLİ BÖLMELİ ARAÇLA YAKALANDI
OSMANİYE’DE PAZARDA YANKESİCİLİK YAPAN 5 ŞÜPHELİ GİZLİ BÖLMELİ ARAÇLA YAKALANDI
OSMANİYE’DE PAZARDA YANKESİCİLİK YAPAN 5 ŞÜPHELİ GİZLİ BÖLMELİ ARAÇLA YAKALANDI
EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE, NUSAYBİN İLÇESİ 8 MART VE DEVRİM MAHALLELERİNİN KESİŞTİĞİ NEVRUZ BULVARI KAVŞAĞINDA, PARK HALİNDEKİ BİR ARACA KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ.
SİİRT’TE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.








