Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tolga Bostancı, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Atandı

    Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu’na Tolga Bostancı atandı. Bostancı, önceki görevinde Narkotik ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapmış, 1974 doğumlu ve 1997’de Polis Akademisi’nden mezun olmuştur.

    Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'na Tolga Bostancı atandı. Bostancı,

    Samsun 19 Mayıs PMYO’da Yeni Dönem Başlıyor

    Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürlüğü’ne 1. Sınıf Emniyet Müdürü Tolga Bostancı atandı.

    Uzun yıllardır Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gibi kritik görevlerde bulunan Tolga Bostancı, birçok hafızalara kazınan başarılı operasyona imza atmış bir isim.

    Yeni Müdür Bostancı’nın Kariyeri

    1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen Tolga Bostancı, eğitim hayatına 1993 yılında Polis Koleji’ni kazanarak başlamış, 1997 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olmuştur. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak sürdürdüğü kariyeri boyunca edindiği deneyim ile dikkat çeken Bostancı, 24 Kasım 2025 tarihinde bakanlık kararnamesi ile Samsun 19 Mayıs PMYO Müdürlüğü görevine tayin edilmiştir.

    Yeni görevine hızla başlayan Bostancı’nın, eğitimci kimliği ile öğrencileri ve akademik kadro ile başarılı projelere imza atması bekleniyor.