U17 Kızlar Gelişim Ligi’nde Başvuru Süreci Tamamlandı
2025-2026 sezonuna dair U17 Kızlar Gelişim Ligi için başvurular sona erdi. Bu sezon, katılım şartlarını karşılayan toplamda 150 takım turnuvaya katılacak. Kayseri, bu ligde 3 takımla temsil ediliyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önümüzdeki sezon gerçekleştirilecek olan U17 Kızlar Gelişim Ligi’nin katılımcılarını açıkladı. Katılım koşullarını yerine getiren 150 ekip, U17 Gelişim Ligi’nde mücadele etme fırsatını elde etti. Kayseri ilinden ise Kılıçaslan Yıldızspor, Kayseri Kadın FK ve Kayseri Gençlerbirliği takımları, bu prestijli ligde yer alma hakkı kazanarak Kayseri’yi temsil edecekler.
Müsabaka Yapısı ve Gruplar Belli Olacak
Kadın Futbol Süper Ligi takımlarının katılımının zorunlu olduğu bu ligin maç yapısı ve grupları hakkında detaylar, önümüzdeki günlerde duyurulacak. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
KONYA’NIN SEYDİŞEHİR İLÇESİNDE DÜN KAYBOLAN E.B. JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ARAMALARIN ARDINDAN SABAH SAATLERİNDE DAĞLIK ARAZİDE BULUNDU.
MALTEPE’DE BİR İŞ YERİNE AİT VALE KULÜBESİNİ KURŞUNLAYAN 2 ŞAHIS, MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NCE YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANARAK TUTUKLANDI.




