**Samsunspor’un Taraftarları İzlanda’yı Sallıyor**
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi’nin 4. haftasında İzlanda temsilcisi Breidablik ile karşılaşmak için İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te. Bu önemli karşılaşma öncesinde, Samsunspor taraftarları, takımlarına destek olmak için binlerce kilometre yol kat ederek Reykjavik’e ulaştı.
Reykjavik’te Görkemli Bir Atmosfer
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, maçı beklemek üzere erken saatlerden itibaren Reykjavik sokaklarında bir araya geldi. Taraftar grupları, 55 metrelik dev bir bayrak açarak takımlarının yanında olduklarını gösterdiler. Şehrin birçok yerinde, Samsunspor’un renkleri olan kırmızı ve beyazlar gözler önüne serilirken, yoğun tezahüratlarla coşkulu bir atmosfer oluşturuldu. Taraftarlar, mırıltılarla marşlar söyleyip, fotoğraflar çekerek heyecanlarını paylaştılar.
Başkanın Oğlu Da Taraftarlara Katıldı
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın oğlu Jasper Yıldırım da bu coşkulu anlara tanıklık etti. Taraftarlarla bir araya gelerek fotoğraf çektiren Yıldırım, onların gösterdiği destek için duyduğu minnettarlığı dile getirdi.
Bu zorlu müsabaka, taraftarların takımlarına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne sererken, Samsunspor’un Avrupa serüvenine katkı sağlayacak bir mücadele olması bekleniyor. İzlandalı futbol severler de bu karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip edecek.
UEFA KONFERANS LİGİ 4’ÜNCÜ HAFTA MÜCADELESİ ÖNCESİ SAMSUNSPOR TARAFTARI, BREİDABLİK DEPLASMANI İÇİN BİNLERCE KİLOMETRELİK YOL KAT EDEREK İZLANDA’NIN REYKJAVİK KENTİNE ULAŞTI. KIRMIZI-BEYAZLILAR, MAÇ SAATİNE SAATLER KALA KENT SOKAKLARINDA BİR ARAYA GELEREK ATKILARINI AÇTI VE YOĞUN TEZAHÜRATLARLA TAKIMLARINA DESTEK VERDİ.
ESKİŞEHİR’DE TRAFİĞE AÇIK CADDEDE 2 HIZ MOTOSİKLETİ İLE YAPILAN YARIŞ TRAFİĞE TEHLİKEYE ATARKEN, YARIŞ AMATÖR KAMERA TARAFINDAN KAYDEDİLDİ.




