Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kahramanmaraş’ta 170 Yetim Çocuğa İlk Bisikletleri Hediye Edildi

    Kahramanmaraş’ta 170 yetim çocuğa “İlk Bisikletim” projesi kapsamında bisiklet hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bu projenin çocukların mutlu anlar yaşamasını sağladığını belirterek, sosyal sorumluluğun önemine vurgu yaptı.

    Kahramanmaraş'ta 170 yetim çocuğa "İlk Bisikletim" projesi kapsamında bisiklet hediye

    Kahramanmaraş’ta 170 Yetim Çocuğa Bisiklet Hediye Edildi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen bir etkinlikle, 170 yetim çocuğa bisiklet dağıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Genç kardeşlerimize ilk bisikletlerini vermek bize büyük bir mutluluk verdi. Umarım bu anılar, gelecekte her bisiklete bindiklerinde büyüklerini hatırlatır” dedi.

    Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine yönelik hizmetler sunmayı sürdürüyor. Bu amaçla, 2025 Aile Yılı programları kapsamında “İlk Bisikletim” adlı özel proje hayata geçirildi. KAFUM’da düzenlenen törenle tanıtılan bu proje, hem toplumun sosyal yaşama katılımını artırmayı hem de çocuklara sevgi dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, konuşmasında şehrin gelişimi ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vererek, “Kahramanmaraş önemli bir mücadele örneği sergiliyor. Şehirde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, tüm ilçelerimiz adeta bir şantiye görünümünde. İlerleyen yıllarda vatandaşlarımız daha konforlu bir yaşam sürdürecekler. Sosyal sorumluluk projeleri de bizim için oldukça önemli. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için çalışmak için azami gayreti gösteriyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

    Başkan Görgel ayrıca, “Bugün bu çocuklarımızın ilk bisikletlerini teslim etmek, bizlere büyük bir sevinç kaynağı. Projeye emek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyor, yeni bisikletlerin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.