Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir AK Parti’de Yeni İlçe Başkanları Belirlendi: Mustafa Kemal Bandırma ve Serhat Tunç Atandı

    Eskişehir’de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na Mustafa Kemal Bandırma, Tepebaşı İlçe Başkanlığı’na ise Serhat Tunç atandı. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, her iki başkana başarı dileyerek, önceki başkanlar Engin Vural ve Muhammed Ali Kaya’ya teşekkür etti.

    Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na Mustafa Kemal Bandırma, Tepebaşı

    AK Parti Eskişehir’de Yeni İsimler Göreve Getirildi

    Eskişehir’de AK Parti’de önemli bir atama gerçekleştirildi. Odunpazarı İlçe Başkanlığına Mustafa Kemal Bandırma, Tepebaşı İlçe Başkanlığına ise Serhat Tunç atandı.

    Başkan Albayrak’tan Açıklama

    Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, “Genel Merkez Teşkilât Başkanlığımızın yaptığı değerlendirmeler sonucu; Odunpazarı İlçe Başkanlığına Mustafa Kemal Bandırma kardeşimiz, Tepebaşı İlçe Başkanlığına ise Serhat Tunç kardeşimiz atanmıştır. Yeni başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Öncelikle bayrağı devreden Engin Vural ve Muhammed Ali Kaya başkanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Bizler, bu bir bayrak yarışı anlayışıyla, dava bilinciyle bir arada duracağız ve Eskişehir’imiz için ortak çabalarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

    Yeni atamalarla birlikte, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki yapılanması güçlenmiş oldu. Parti, hedeflerine ulaşmak adına yeni isimlerle birlikte çalışmalarını sürdürecek.