Köyde Korkutan Çarpışma: Pikap Takla Attı
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, Sağlık Mahallesi Edirne Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada yolcu minibüsüyle çarpışan bir pikap kamyonet, takla atarak boş bir arsanın bahçesine düştü. Çarpışmanın ardından yaralanan genç çift, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu araçtan sağ salim çıkarıldı.
Olayın Detayları
Yol olayı, Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi’ndeki Edirne Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Marmaracık yönünden Çorlu’ya doğru giden F.K. yönetimindeki pikap kamyonet, A.B.S. idaresindeki yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle pikap kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yoldan savruldu ve takla atarak boş bir arazinin içine düştü. Araç içerisinde mahsur kalan yaralılar için hemen itfaiye ve ambulans çağrıldı.
İtfaiye Ekiplerinin Başarılı Müdahalesi
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yoğun bir gayretle F.K. ve yanında bulunan eşi E.K.’yı takla atan araçtan çıkardı. Yaralı çift, olay yerindeki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Çorlu’daki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Uzmanlar İnceleme Başlattı
Kaza ile ilgili olarak Yeşiltepe Sağlık Polis Merkezi Amirliği tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Olaydan hemen sonra kaza mahallini terk eden minibüs şoförü A.B.S., geri dönerek olayı anlattı. A.B.S., “Yolda giderken birden aracımın sol tekerleğine çarpınca pikap döndü. Hemen yolcuyu bıraktım ve geri döndüm.” şeklinde konuştu.
Ergene’deki bu kaza, hem yerel halkı hem de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.


