Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    KKTC ve GKRY Müzakerecileri, BM Temsilcisi Holguin’ın Kıbrıs Ziyareti Öncesinde 28 Kasım’da Toplanacak

    KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dana ve GKRY müzakerecisi Menelaos Menelaou, 28 Kasım’da Lefkoşa’da buluşarak BM Genel Sekreteri Maria Angela Holguin’in planlanan ziyareti üzerine görüşecek.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kıbrıs Müzakereleri İçin Önemli Toplantı

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dana, 28 Kasım’da Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) müzakerecisi Menelaos Menelaou ile bir araya gelecek. Bu buluşma, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin’ın yapacağı ziyaretten önce gerçekleştirilecek.

    Toplantı Detayları

    KKTC ve GKRY müzakerecilerinin bir toplantı düzenleyeceği tarih kesinleşti. Mevcut durumu değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilecek bu toplantı, 28 Kasım’da başkent Lefkoşa’daki ara bölgede bulunan Ledra Palace’ta yerel saatle 09.30’da başlayacak. Holguin’ın ziyareti öncesinde önemli bir adım olarak değerlendirilen bu görüşmenin, Kıbrıs sorunundaki gelişmelere ışık tutması bekleniyor.