Kastamonu Üniversitesi Öğrencileri Antalya’dan Ödüllerle Döndü
Kastamonu Üniversitesi’nin Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Daday Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Antalya’da düzenlenen 6. Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’nda (GastroAntalya) önemli bir başarı elde ederek toplamda 7 altın madalya kazandı.
Öğrencilerin Başarısı
Antalya’daki etkinlikte, Kastamonu Üniversitesi ekip olarak büyük bir başarı gösterdi. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, etkinliğe katılan 12 öğrencisiyle 4 altın, 6 gümüş ve 2 bronz madalya almaya hak kazandı. Altın madalya kazanan öğrenciler arasında Cemile Nur Arbağ, Yusuf Emre Altuntaş, Tarık Çam ve Esra Çukurçayır yer alıyor. Gümüş madalya kazanan isimler ise Şahin Sarpkaya, Ata Saim Doğan, Simanur Bahar, Duygu Kurtoğlu, Umut Hasan Gün ve Kübra Yegül oldu. Bronz madalya sahipleri Bahadır Yiğit Öz ve Samet Akbaş ise yarışmadaki başarılarıyla dikkat çekti.
Daday Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de etkinlikte 10 kişilik bir ekip ile yer alarak 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz ve 1 merit madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Altın madalyalar; İbrahim Gülsoy, Mehmet Büyükbayram ve Gamze Çelik’e verildi. Gümüş madalya kazananlar ise Deniz Seçilir, Zeynep Tiryaki ve Hayrünnisa Kalay oldu. Edanur Akkaş, Esmanur Altaş ve Şevval Elver bronz madalyayı kazanırken, Yusuf Engin Erkul merit madalya ile ödüllendirildi.
Rektör Topal’dan Kutlama Mesajı
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğrencilerin elde ettiği bu başarıdan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ulusal ve uluslararası arenada üniversitemizi başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı, sadece bireysel çabanın değil, aynı zamanda sağlanan akademik birikim ve disiplinli çalışmaların bir sonucudur. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan değerli danışman hocalarımıza ve diğer akademik personelimize teşekkür ederim” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.
Kastamonu Üniversitesi’nin bu önemli başarısı, gastronomi alanındaki eğitim kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ İLE DADAY MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ, ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN GASTRONOMİ VE MUTFAK YILDIZLARI BULUŞMASI’NDAN 7 ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ.
ATSO, ANTALYA OSB VE İŞKUR ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
ATSO, ANTALYA OSB VE İŞKUR ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
ATSO, ANTALYA OSB VE İŞKUR ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
GÖKHAN M.(23) KESERLE AKRABASINI YARALAYINCA 10 YIL 10 AY 15 GÜN HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI.







