Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da 12 Göçmen Kaçakçılığı Cezalandırıldı, Üç Organizatör Tutuklandı

    Hatay’da polis ekipleri, Antakya-Belen yolunda durdurdukları iki araçta 12 kaçak göçmen yakaladı. Araçların bagajında da göçmen bulundu. Olayla ilgili 3 organizatör tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Hatay’da polis ekipleri, Antakya-Belen yolunda durdurdukları iki araçta 12 kaçak

    Hatay’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

    Hatay’da gerçekleştirilen polis operasyonları neticesinde, iki araçta toplam 12 kaçak göçmen ele geçirildi. Araçların bagajlarında bile kaçak göçmenlerin bulunduğu dikkat çekerken, bu olayda 3 organizatör de gözaltına alındı.

    Emniyet Ekiplerinin Kararlılığı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığına karşı sürdürdüğü çalışmalarını kesintisiz devam ettiriyor. 23 Kasım tarihinde Antakya-Belen yolu üzerindeki bir denetim sırasında durdurulan iki araçta, 12 kaçak göçmenin yer aldığı tespit edildi. Söz konusu araçların bagajlarında da kaçak göçmenler bulundu. Organizatörlerin, göçmenleri sıkıştırarak araca doldurduğu, bu durumun ise durumu daha da tehlikeli hale getirdiği ifade edildi. 3 organizatör, gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Göçmen kaçakçılığıyla mücadeledeki bu tür operasyonlar, hem güvenlik güçlerinin kararlılığını gözler önüne seriyor hem de göçmenlerin yüklü risklerle karşı karşıya kalmadan güvenli şekilde ilgili mercilere ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor. Hatay Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonları artırarak devam ettirmeyi planlıyor.