Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ’da Canlı Yayında Kuran ve Türk Bayrağını Yakmaya Çalışan Kişi Gözaltına Alındı

    Tekirdağ’da sosyal medyada yapılan canlı yayında Kur’an-ı Kerim ile Türk bayrağını yakmaya çalışan U.Ç., emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Tekirdağ'da sosyal medyada yapılan canlı yayında Kur’an-ı Kerim ile Türk

    Tekirdağ’da Provokatif Yayın: Şahıs Gözaltına Alındı

    Tekirdağ’da, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği bir canlı yayında Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını yakmayı deneyen bir kişi, polis ekipleri tarafından hızla yakalandı.

    Olay, bir sosyal mesajlaşma uygulaması üzerinden yürütülen canlı yayın sırasında meydana geldi. U.Ç. isimli şahıs, kötü bir eylem gerçekleştirmeye kalkışırken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri devreye girdi.

    Polisin Hızlı Müdahalesiyle Yakalandı

    Polis, bu olayın hemen ardından hızla harekete geçti ve U.Ç.’yi kısa sürede tespit ederek gözaltına aldı. Şahıs hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, bu tür provokatif eylemlere karşı mücadelenin devam edeceğinin altını çizdi.

    Söz konusu olay, kamuoyunda büyük tepki toplarken, vatandaşlar güvenlik güçlerinin duyarlılığından dolayı memnuniyetlerini belirtti. Bu tür eylemlerin, toplumsal huzuru bozma potansiyeline sahip olduğu ifade edildi.