Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erdal Altun: Saadet Partisi Develi’de Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

    Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun ve ekibi, Develi’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek ekonomik sıkıntıları dinledi. Ziyaretlerde halkla doğrudan temas kurarak, çözüm odaklı bir siyaset anlayışını vurguladı. Altun, samimi karşılamalardan dolayı Develi halkına teşekkür etti.

    Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun ve ekibi, Develi'de

    Saadet Partisi Develi’de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

    Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun ve kurmayları, Develi ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

    Erdal Altun liderliğindeki heyet, Develi ilçe merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, yerel ekonomik durum hakkında hem bilgi aldı hem de fikir alışverişinde bulundu. İl Başkanı Altun, çarşıda dükkânları tek tek gezerek, esnaflarla detaylı sohbetler yaptı ve onlara bol kazanç dileklerini iletti. Ziyaret sırasında, esnafın karşılaştığı ekonomik zorluklar, beklentiler ve ihtiyaçlar dinlendi. Ayrıca, halka açık alanlarda vatandaşlarla bir araya gelerek, onların düşüncelerini ve taleplerini de not aldılar.

    Erdal Altun, Saadet Partisi’nin politikalarını halkla iç içe yürüttüğünü ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşım sergilediklerini ifade etti.

    Develi Halkına Teşekkür Mesajı

    Develi’de kaydedilen sıcak ilgi ve misafirperverlik için teşekkür eden Altun, toplumun tüm kesimlerine ulaşarak diyalog kurma arzusunu yineleyerek, bu anlayışın devam edeceği mesajını verdi. Saadet Partisi’nin yerel halkla olan etkileşimini güçlendirmeye kararlı olduklarını vurguladı.