Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Jandarma Ekiplerinden Huzur İçin Sıcak Nokta Uygulaması: 476 Kişi Kontrol Edildi

    Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma, Horozköy, Danişment ve Kalfaköy mahallelerinde “Sıcak Nokta” uygulaması yaptı. 149 araç ve 476 kişi kontrol edilerek, suçların önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması hedeflendi. Jandarma, denetimlerin süreceğini bildirdi.

    Aydın'ın Efeler ilçesinde jandarma, Horozköy, Danişment ve Kalfaköy mahallelerinde "Sıcak

    Efeler’de Jandarma’dan Sıcak Nokta Uygulaması

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Sıcak Nokta’ uygulaması kapsamında toplam 476 kişi denetimden geçirildi.

    Denetimlerin Amacı: Güvenliği Artırmak

    Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı, Horozköy, Danişment ve Kalfaköy mahallelerinde, suç faaliyetlerinin önüne geçmek ve olası olayların engellenmesi amacıyla kapsamlı bir uygulama düzenledi. Bu uygulama, aynı zamanda trafik kazalarının sebep olduğu yaralanma ve ölümlerin azaltılması ile kurallara uymayan sürücülerin tespit edilmesini hedefliyor. Asayiş Timleri ve Trafik Jandarması iş birliğiyle yürütülen bu denetimde, 149 araç kontrol edildi.

    Devam Eden Denetimler

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yapılan denetimlerin düzenli aralıklarla sürdürüleceği mesajını vererek “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için denetim ve kontrollerimiz devam edecektir” açıklamasını yaptı. Bu tür uygulamaların, toplum güvenliğini artırma yolunda önemli adımlar olduğu belirtildi.