Edirne’nin Kurtuluş Gününde İzdiham: Sıvı Yağ Dağıtımı Sırasında Gergin Anlar Yaşandı

Editör
1 Dakika Okuma

Edirne’de Kurtuluş Coşkusu: 103. Yıldönümü Töreninde İzdiham Yaşandı

Edirne, düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutladı. Şehrin merkezinde düzenlenen özel törende, vatandaşlar için sıvı yağ ve çeşitli yiyeceklerin dağıtımında büyük bir izdiham meydana geldi.

Coşkulu Kutlamalar ve Dağıtım Esnasında İzdiham

Kurtuluş yıl dönümüne özel olarak organize edilen etkinlikler, halk oyunları gösterileri ile start aldı. Kutlamaların ardından, esnaflar kortej şeklinde kortej oluşturarak geçiş yaptı. Bu sırada, araçlardan vatandaşlara badem ezmesi, süpürge, şekerleme ve 1 litrelik sıvı yağ gibi ürünler dağıtıldı. Ancak, bu ikramları alabilmek için vatandaşlar arasında yoğun bir rekabet oluştu. Bazı kişiler, ürünleri almak için birbirlerine karşı mücadele ederken, bir vatandaş da izdiham nedeniyle yere düşerek sürüklendi.

Dağıtım sırasında yaşanan kargaşanın ardından, polis ekipleri olay yerine intikal etti. Çevre güvenliğini sağlayan güvenlik güçleri, ezilme riski altındaki vatandaşları daha güvenli bir alana yönlendirmek için müdahale etti.

Bu olay, Edirne’nin kurtuluş ruhunu kutlamak isteyen halkın coşkusunun yanı sıra, kontrolsüz bir kalabalığın oluşturduğu tehlikeleri de gözler önüne serdi.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir