Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Menemen’de Öğretmenler Günü Kutlaması: Başkan Pehlivan’dan Eğitime Vurgu

    Menemen Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, öğretmen Fatma Yüksel’in elini öperek eğitimin önemine vurgu yaptı. Etkinlikte, katılımcılara hediyeler sunuldu ve müzik dinletisi yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer, desteklerinden dolayı Pehlivan’a teşekkür etti.

    Menemen Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlediği etkinlikle kutladı. Belediye

    Öğretmenler Günü’nde Menemen’de Duygu Dolu Anlar

    Menemen Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü anlam dolu bir etkinlikle kutladı. Geceye katılan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilkokul öğretmeni Fatma Yüksel’i elinden öperek öğretmenlere olan saygısını dile getirdi. Pehlivan, “Eğitim, milli ve manevi değerlerimiz açısından büyük bir öneme sahiptir. Öğretmenlerimiz, bu değerlerin en kıymetli taşlayıcılarıdır. Hayata kattıkları her güzellikte, bir öğretmenin emeği yatar. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” ifadesini kullandı.

    Menemen’de Birlik ve Dayanışma Gecesi

    Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bu özel etkinliğe, Menemen Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer, siyasi parti temsilcileri ve fazlasıyla öğretmen katılım gösterdi. Etkinlikte yer alan öğretmenlere, erkekler için kravat ve kadınlar için fular hediyeleri verildi. İki değerli sanatçı Oğuz Görceğiz ve Yılmaz Demirtaş, öğretmenler için unutulmaz müziklere imza attı. Başkan Pehlivan’ın, öğretmen Fatma Yalçın’ın elini öpmesi, katılımcılar arasında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

    Eğitime Yapılan Yatırımlar Anlatıldı

    Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer, “Belediyemizin eğitim camiasına sağladığı destek, yalnızca bir hizmet değil, aynı zamanda kalpten bir dostluk ve destek sürecidir. Her türlü katkınız için müteşekkiriz.” diyerek Başkan Pehlivan’a teşekkür etti.

    İleriye Dönük Eğitim Politikaları

    Eğitimin kritik role dikkat çeken Başkan Pehlivan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten günümüze kadar, eğitim alanında kendini adayan tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Eğer bilimde, sanatta ve sporda ilerleme kaydediyorsak, bunun temelinde öğretmenlerimizin emeği ve katkıları yatıyor. Menemen Belediyesi olarak eğitimi öncelikli mottomuz olarak benimsiyoruz. MEBGEM şubelerimizi artırarak, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek sunmayı hedefliyoruz. Dağıttığımız dijital eğitim paketleri ve kırtasiye yardımları ile çocuklarımızın eğitim hayatına katkıda bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

    Menemen Belediyesi, üniversite sınavı harçlarını karşılayarak maddi sıkıntı yaşayan ailelere destek sağlarken, öğrencilerin ihtiyaçlarını da titizlikle karşılamaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Pehlivan, “Öğretmen ve öğrencilerin mutluluğu, ülkemizin mutluluğunu sağlar.” diyerek kapanış yaptı ve tüm öğretmenlerin gününü içtenlikle kutladı.