Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat Köprüsü’nde intihar girişimini güvenlik ekipleri engelledi: Abdullah Kaşıkçı’nın dramı baş gösterdi

    Manavgat’ta, Abdullah Kaşıkçı isimli 42 yaşındaki bir adam, tarihi köprünün korkuluklarını aşarak intihar girişiminde bulundu. Güvenlik güçleri, köprüdeki kalabalığın artmasıyla birlikte önlem aldı ve Kaşıkçı’yı ikna etmek için çaba gösterdi. Bir danışmanlık süreci sonrası, yaşadığı kayıplar nedeniyle zor durumda olduğunu belirten Kaşıkçı, emniyet ekipleri tarafından karakola götürüldü.

    Manavgat'ta, Abdullah Kaşıkçı isimli 42 yaşındaki bir adam, tarihi köprünün

    Manavgat’ta Tehlikeli Anlar: Kişi Köprüden Atlama Tehditinde Bulundu

    Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda, bir bireyin tarihi Manavgat Köprüsü’nün korkuluklarını aşarak tehlikeli bir bölgeye geçtiği ihbarı emniyet güçlerini harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine ilk ulaşanlar, köprünün altında görev yapan Manavgat Belediyesi Özel Güvenlik personeli oldu.

    Güvenlik Görevlileri Hızla Hareket Geçti

    Köprüde toplanan kalabalığın artmasıyla birlikte, olası bir atlama durumuna karşı Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir bot da köprünün alt kısmında hazır beklemeye başladı. Güvenlik görevlilerinden biri, korkulukların üzerindeki şahsa yaklaşarak onu ikna etmeye çalıştı. Bu arada diğer bir güvenlik personeli ise şahsı görüşünün dışından dikkatle izleyerek gerekli önlemleri almaya çalıştı.

    Sahada Alınan Önlemler Sonuç Verdi

    Köprünün üzerinde dalgın bir an yaşandığında, iki güvenlik görevlisi, şahsı kollarından yakalayıp güvenli bir bölgeye çekti. Şahsın kimliği tespit edildi ve 42 yaşındaki Abdullah Kaşıkçı olduğu öğrenildi. Abdullah, deprem felaketi sonucunda anne, baba ve kardeşlerini kaybettiğini, dolayısıyla hayatına son vermek istediğini ifade etti.

    Kişinin bu durumu üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Abdullah’ı daha fazla destek sağlamak üzere ifadeleri ve gerekli işlemler için polis karakoluna götürdü. Olay, yetkililer açısından önemli bir güvenlik sorunu olarak kaydedildi.