Ergene’de İşçi Dinlenme Anında Fenalaşıp Hayatını Kaybetti
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, dinlenmek amacıyla oturduğu ağacın gölgesinde fenalaşan bir inşaat işçisi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Olayın detaylarına göre, Yeşiltepe Mahallesi’nde bina inşaatında çalışan 42 yaşındaki fayans ustası Mustafa Tosun, iş molası sırasında bir ağacın altında dinlenmek üzere oturdu. Bir süre sonra rahatsızlanan talihsiz işçi için hemen ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tosun’a acil müdahale gerçekleştirdi. Ardından, Tosun, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mustafa Tosun’un kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulmakta. Olayla ilgili yetkililerce inceleme başlatıldığı bildirildi. Ailesi ve yakınları başta olmak üzere, çalışma arkadaşları da büyük bir üzüntü yaşadı.
Ergene ilçesinde meydana gelen bu üzücü olay, iş güvenliği konularının bir kez daha önemini gözler önüne serdi.
ECEL İNŞAAT İŞÇİSİNİ AĞAÇ ALTINDA DİNLENİRKEN YAKALADI