Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Siirt’te Yolun Karşısına Geçen 4,5 Yaşındaki Çocuk Trafik Kazasında Yaralandı

    Siirt’te Tillo Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan 4,5 yaşındaki A.Ç., bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    Siirt'te Tillo Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 4,5 yaşındaki A.Ç.,

    Siirt’te Küçük Çocuk Trafik Kazasında Yaralandı

    Siirt’te, yolun karşısına geçmeye çalışan 4,5 yaşındaki bir çocuk, bir aracın çarpması sonucunda yaralandı.

    Alınan bilgilere göre, Tillo Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, A.Ç. isimli küçük çocuk, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye yönlendirildi.

    İlk Müdahale ve Hastaneye Sevk

    Olay yerindeki ilk tedavisi yapılan A.Ç., daha sonra Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucunda, küçük çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

    Polis ekipleri, yaşanan kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, olayın sebeplerini araştırmaya başladı.