Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eğitim Bir Sen Yönetimi, Öğretmenler Günü Kutlaması İçin Antalya Milli Eğitim Müdürü’nü Ziyaret Etti

    Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla Antalya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş’i ziyaret etti. Eriş, eğitimdeki öneme vurgu yaptı ve öğretmenlere teşekkür etti. Miran, öğretmenlerin gücünün Türkiye’nin gücü olduğunu belirtti. Ziyaret çiçek takdimiyle sona erdi.

    Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve

    Öğretmenler Günü Kutlaması Antalya’da Gerçekleşti

    Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve yönetim ekibi, Antalya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş’i ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

    Antalya’da düzenlenen ziyarette, Memur Sen Antalya Temsilcisi Eyüp Bülent Miran, Şube Başkan Yardımcısı Canat Duru, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Palin ile Kadınlar Komisyonu Başkanı Fatma Yenidünya yer aldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gelen ekip, öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı ve Antalya’nın eğitim alanındaki geleceği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

    ‘Öğretmenlik Kutsal Bir Görevdir’

    Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Eğitim Bir Sen’e sendikal faaliyetlerinde başarı dileklerini iletti. Eriş, öğretmenlik mesleği hakkında yaptığı konuşmada, “Bu meslek, fedakârlık, sabır ve sevgi gerektiren bir kutsal görevdir. Antalya’nın dört bir yanında, köyünden kentine kadar fedakarlıkla görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum,” dedi. “Meselemiz insandır” ifadesiyle eğitimdeki amacını belirtti.

    Güçlü Öğretmen, Güçlü Türkiye

    24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, “Öğretmenlerin haklarını savunmak adına sahada etkin bir şekilde çalışıyoruz. Mücadelelerimiz sonuç veriyor. Eğer öğretmen güçlü olursa, Türkiye de güçlü olacaktır. Milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller, erdemli öğretmenlerimiz ile yükselecektir” şeklinde konuştu.

    Ziyaretin sonunda, Eğitim Bir Sen ekibi, Milli Eğitim Müdürü Eriş’e çiçek takdim ederek, günün anısına kendisine iyi dileklerde bulundu.