Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Uyuşturucu Ticaretinden Yargılanan Şahıs 12 Yıl 6 Ay Hapis ve Cezaya Çarptırıldı

    Samsun’un Atakum ilçesinde uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklanan Ş.Y., Samsun 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 12 yıl 6 ay hapis cezası ve 125 bin TL adli para cezasına mahkum edildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Uyuşturucu Ticareti Suçundan Ceza Alan Şahıs Tutuklandı

    Samsun’da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi, yargı sürecinin ardından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Samsun’un Atakum ilçesinde yakalanan Ş.Y., yapılan mahkeme yargılamasının sonuçlanmasının ardından, Samsun 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlama ile karşı karşıya kaldı. Yargılama sonucunda, Ş.Y. için verilen ceza, 125 bin TL adli para cezasıyla birlikte, toplamda 12 yıl 6 ay hapis olarak belirlendi.

    Uyuşturucu suçlarıyla mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olarak nitelendirilen bu dava, yerel basında da geniş yer buldu. Yetkililer, benzer durumlarla karşılaşmayı önlemek için emniyet güçlerinin çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.