Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konya’da Bisikletli Ömer Kahraman, Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

    Konya’nın Karatay ilçesinde bir otomobilin çarptığı bisikletli Ömer Kahraman (71), kaza sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

    Konya'nın Karatay ilçesinde bir otomobilin çarptığı bisikletli Ömer Kahraman (71),

    Konya’da Bisikletli Vatandaş Traktörün Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

    Geçtiğimiz pazar günü Konya’nın Karatay ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında bisikletli bir vatandaşın hayatını kaybetmesi, kentte üzüntüye neden oldu. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

    Kaza Detayları Açıklandı

    Olay, Fetih Caddesi’nde, öğle saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Küçük Kumköprü Caddesi yönünde ilerleyen 71 yaşındaki Ömer Kahraman, yeşil ışık yanarken yola çıkan, plakası ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri duruma müdahale etmek için olay yerine sevk edildi.

    Yaralı Ömer Kahraman, ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı.

    Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Kaza anına ait güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğine dair önemli ipuçları sundu. Görüntülerde, Ömer Kahraman’ın bisikletiyle yolda ilerlediği esnada araçların da ışıklardan hareket ettiği ve otomobilin bisiklete çarptığında bisikletin savrulduğu anlar kaydedildi. Bu üzücü olay, Konya’da trafik güvenliğinin sağlanması gerektiği konusunda yeniden bir tartışma başlatacak gibi görünüyor.