Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi’nde Üç Maçlık Yenilgi Serisine Son Veremedi

    Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Aliağa Petkimspor, son 3 maçında da galibiyet alamadı. Takım, Merkezefendi Basketbol’a 81-73 yenilerek kötü gidişata devam etti. Başantrenör Özhan Çıvgın, yorgunluk nedeniyle hatalar yaptıklarını belirtti ve milli aranın takım için fırsat olacağını ifade etti.

    Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor, son 3 maçında

    Aliağa Petkimspor’un Üst Üste Yenilgileri Devam Ediyor

    Basketbol Süper Ligi’nde faaliyet gösteren Aliağa Petkimspor, son dönemlerde zor günler geçiriyor. İzmir temsilcisi, son üç karşılaşmasında sahadan mağlup ayrılarak galibiyetten uzak bir dönem geçiriyor.

    Son Maçta Ligdeki Şanssızlık Sürüyor

    Avrupa sahnesinde başarılı bir performans sergileyerek son 16’ya kalmayı başaran Aliağa Petkimspor, ligdeki istikrarı bulmakta güçlük çekiyor. En son Merkezefendi Basketbol ile oynadığı 9. hafta maçında sahasında mücadele eden ekip, taraftarının önünde 81-73’lük bir skorla yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte, ekip üst üste üçüncü mağlubiyetini almış oldu.

    Başantrenör Çıvgın’dan Açıklamalar

    Karşılaşmanın hemen ardından takımın başantrenörü Özhan Çıvgın, hem Merkezefendi Basketbol maçını hem de genel takım durumunu yorumladı. Çıvgın, takımın yorgun ve formsuz olduğunu belirterek, “Son dönemlerde detaylı çalışma yapma imkanı bulamadık. Milli aranın, hem dinlenip hem de antrenman yapabilmemiz açısından bize gerekli zamanı sağlayacağına inanıyorum. Oyuncularım kazanmak için istek gösterdiler ama kritik anlarda yorgunluk nedeniyle yanlış kararlar aldık” ifadelerini kullandı.

    Aliağa Petkimspor’un bu süreçteki performansı, ligdeki hedeflerini ne derece etkileyebilir, önümüzdeki maçlar gösterecek.