Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Auran Kayseri Kadın FK, Ligdeki Namağlup Unvanını Gazikentspor’u 7-1 Yenerek Korudu

    Auran Kayseri Kadın FK, TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nun 5. haftasında Gazikentspor’u 7-1 yenerek namağlup serisini sürdürdü. Sümer Stadı’ndaki karşılaşmada Mine Okaytu ve Kafayat Başhıru öne çıkan isimler oldu.

    Auran Kayseri Kadın FK, TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu'nun

    Auran Kayseri Kadın FK, Gazikentspor’u Farkla Geçti

    TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Auran Kayseri Kadın Futbol Kulübü, 5. hafta karşılaşmasında Gazikentspor’u 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezona namağlup devam ediyor. Maç, Sümer Stadı’nda gerçekleştirilirken, hakem triosu Efe Çağatay Koku, Caner Kalem ve Buse Özgül’den oluştu.

    Maçın Detayları

    Auran Kayseri Kadın FK’nın kadrosu şu isimlerden oluştu: Kaleci Asiye Damla Kasap, Eda Aydın (65. dakikada Ayşenur ile değişti), Ayşegül Aydın (83. dakikada Eylül ile değişti), Bahar Özen (65. dakikada Arife Yaren Çankaya ile değişti), Kafayat Başhıru (75. dakikada Şimal ile değişti), Mine Okaytu, Nisanur Yıldırım (65. dakikada İlayda Karakaya ile değişti), Ogundeko Sharon, Elanur Çıkılı, Juliet Emereole ve Zeynep Bilir.

    Rakip ekip Gazikentspor ise Dilara Öztürk, Büşra İpek, Kardelen Patoğlu (67. dakikada Edanur ile değişti), Sevgi Kaya, İrem Çoban (70. dakikada Cansu ile değişti), Huda Bozo, Elif Reyyan A. (60. dakikada İrem ile değişti), Ayla Demir, Duygu Karabay (46. dakikada Gökçenur ile değişti), Yağmur K., Dilara Kocabağ (60. dakikada Melike ile değişti) isimlerinden oluştu.

    Gollerin Dağılımı

    Karşılaşmadaki goller ise şöyle kaydedildi: Maçın başlama düdüğünden yalnızca 10. dakikada Mine Okaytu, 13. dakikada Nisanur Yıldırım ve 15. dakikada Kafayat Başhıru ile Auran Kayseri Kadın FK hızlı bir başlangıç yaptı. Gazikentspor’dan 17. dakikada Dilara Kocabağ’ın attığı gole rağmen Auran Kayseri, 49. dakikada tekrar Kafayat Başhıru ile öne geçti. Ardından Zeynep Bilir (53. dakika), Ogundeko Sharon (63. dakika) ve 87. dakikada Arife Yaren Çankaya’nın golleriyle maçın sonucunu belirledi. Auran Kayseri Kadın FK, performansıyla göz dolduruyor ve bu galibiyetle ligdeki iddiasını güçlendiriyor.