Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta Jandarma Ekiplerinden Son Bir Haftada 14 Tutuklama ve Çeşitli Ele Geçirmeler

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri, son bir haftada 236 şüpheliyi yakalayarak 14’ünü tutukladı. Operasyonda 2 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, 63 sentetik uyuşturucu hap ve 945 kg kıyılmış tütün ele geçirildi. Ayrıca, bir DEAŞ üyesi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri, son bir haftada 236 şüpheliyi yakalayarak 14’ünü

Kahramanmaraş’ta Jandarma Ekiplerinin Operasyonları Sonucunda 14 Şüpheli Tutuklandı

Kahramanmaraş ilinde, jandarma güçlerinin son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 14 şüpheli tutuklandı.

Gelen bilgilerin ışığında, İl Jandarma Komutanlığı’nın, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla yürüttüğü birçok operasyonun sonucunda toplamda 236 aranan kişi yakalandı. Bu şahıslardan 13’ü, farklı suçlamalardan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, kaçakçılık kanununa muhalefet, yasadışı ekimle uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanma suçlarına karışan 48 kişi de yakalandı. Bu işlemler sonucunda bir şüpheli tutuklandı. Bunların yanı sıra, terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu tespit edilen bir kişi de gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Operasyonlarda Ele Geçirilen Aparatlar ve Uyuşturucular

Jandarma ekiplerinin son bir haftadaki çalışmaları boyunca, 14 kişinin tutuklanmasını sağlayan operasyonlarda çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Elde edilen malzemeler arasında 2 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, 63 sentetik uyuşturucu hap, 50 kök kenevir bitkisi, 25 gram esrar, 3 gram bonzai, 52 gram metamfetamin, 12 litre kaçak alkol ve 945 kilogram kıyılmış tütün yer aldı.

Bu operasyonlar, jandarma ekiplerinin suçla mücadelesinin ve güvenliği sağlama konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.